Waar traiteur/slagerij Lohman voor staat

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Waar traiteur/slagerij Lohman voor staat

Onze traiteur/slagerij heeft een compleet assortiment, die naast het assortiment rund-, varkens-, kalf- en lamsvlees van superieure kwaliteit, ook nog een grote variatie specialiteiten te bieden heeft.Ook bieden wij u een  ruime keuze verse maaltijden. De Traiteur/slagerij is een echte 'lekker eten' winkel, waar een assortiment eigengemaakte verse vleeswaren en worstsoorten voor u klaar liggen. In het traiteur assortiment vindt u smakelijk bereide kant en klaar maaltijden en heerlijke grill/braad specialiteiten voor een hartig hapje of als combinatie met een kant een klaar maaltijd. Voor alle vragen kunt u bij ons vakkundig personeel terecht.
 
In de gekoelde toonbank  treft u een uitgebreide keus specialiteiten aan, gemaakt door vakpersoneel. Dat wil zeggen: 'ALTIJD VERS!' Want verse producten zijn gewoon 't lekkerst!! Ons team geeft u graag advies over de bereiding van ons 1e klas kwaliteitsvlees. Niets is ons vakteam te veel! U hoeft bijvoorbeeld geen vier hamburgers te kopen terwijl u er maar drie nodig heeft. Dat geldt ook voor onze gourmet-, fondue-, steengril- en barbecueschotels. We hebben hiervoor standaardschotels, maar we maken ook graag een vleesschotel met uw favoriete producten.
 
Kwaliteit vinden wij erg belangrijk,daarom kopen wij ons vlees bij vertrouwde vaste leveranciers. Hij weet bijvoorbeeld precies van welke boerderij zijn vlees afkomstig is. Dat is voor de consument een extra garantie voor een constante kwaliteit en versheid. Onze formule staat voor ambachtelijk. Dat wil zeggen dat wij een groot deel van onze vleeswaren en worstsoorten zelf maken. Dat maakt ons uniek wat betreft de versheid van onze producten. Van het verse kwaliteitsvlees maken wij veel soorten vleeswaren volgens eigen originele receptuur. Vers uit eigen worstmakerij naar de consument! Geen smaakvervlakking maar producten met een eigen smaak.
 
Voor uw gemak: kant en klaar producten. Steeds meer consumenten hebben steeds minder tijd (of zin) om uitgebreid de maaltijd te bereiden. Natuurlijk haken wij daarop in met een smakelijk assortiment kant en klare kwaliteits producten uit eigen keuken. Ook hier geldt weer dat het zo vanuit onze keuken bij de klant in huis komt. Even opwarmen en klaar. Omdat afwisseling in dit assortiment belangrijk is, zult u vaak een wisselend assortiment aantreffen. Naast maaltijden hebben wij ook volop verse grill/braad producten: pizza's, tortilla's, gebraden gehaktballen en nog veel meer. Om lekker van te snacken, als maaltijd, of voor een gezellig feestje. Trouwens, als u een feestje organiseert, kunt u een beroep doen op onze traiteur afdeling!
 
Steeds leest u het weer op deze site: 'VERS!' Vers is de basis voor de kwaliteit van de producten, wij hechten daar zeer aan. Net zo belangrijk als versheid is de HYGIENE. Het één kan niet zonder de ander. De werkwijze van onze medewerkers gaat uit van het HACCP systeem. Dat is een systeem van werken, waarbij op 't gebied van hygiene niets aan het toeval wordt overgelaten. Voor alle handelingen zijn werkwijzen voorgeschreven (een compleet boekwerk) waarvoor onze medewerkers ook een administratie moeten bijhouden. De HACCP wordt door een onafhankelijke keuringsinstantie gecontroleerd.

Share our website