Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Traiteur/slagerij Lohman, al 70 jaar een begrip in Enschede. Het ambachtelijk vakmanschap is nog steeds de basis van onze zaak, die sinds 1982 gevestigd is in Winkelcentrum Deppenbroek. Wij kunnen u ontvangen in een modern bedrijf met ouderwets lekkere kwaliteit en persoonlijke bediening. Ook bereiden wij heerlijke kant en klaar maaltijden, iedere dag vers uit onze eigen keuken.
 
Vlees van superieure kwaliteit
Mals rundvlees met een volle smaak is wat u verwacht van uw slager, maar niet alleen dat, u wilt ook zeker weten dat u van vertrouwd vlees geniet. 'Viande Superieur' rundvlees biedt u die garantie. Het is 100% Nederlands rundvlees afkomstig van geselecteerde toprunderen, gemest door een vast aantal toegewijde boeren uit Twente. Deze dieren worden gehouden op stro en gevoerd met gevarieerd en kwalitatief goed voeder. Hierdoor groeien deze runderen op in een huisvesting zonder stress.
 
Specialiteiten
Wij bieden u een wisselend assortiment vleesspecialiteiten en snackproducten, want naast de 'gewone' maaltijd is een heerlijk tussendoortje of een verrassend hapje op een gezellige avond niet te versmaden. Diverse soorten vleeswaren en worstsoorten worden nog steeds in eigen worstmakerij gemaakt. Alom bekend is onze grillworst in verschillende smaken!
 
Gourmet, fondue, steengrill en barbecue
Om gezellig met de familie en/of vrienden te tafelen, verzorgen wij complete vleesschotels voor de gourmet, fondue, steengrill en barbecue. Wij hebben hiervoor mooi opgemaakte standaardschotels, maar we kunnen ook een vleesschotel geheel naar uw wens samenstellen.

Share our website