Wat moet ik vooraf bestellen en betalen?
Gourmet- en saladeschotels dient u vooraf te bestellen en dan bij voorkeur via de website Slagerij Lohman webshop. Bestellingen in de winkel moeten ook vooraf worden betaald. De overige producten zoals rollades etc. liggen op voorraad of worden ter plekke voor u gemaakt. Telefonisch bestellen is dus niet mogelijk!
Kan ik zelf mijn gourmetschotel samenstellen?
Nee, wij hebben 3 soorten waar u uit kunt kiezen te weten gourmet standaard, gourmet deluxe en gourmet speciaal. De gourmetschotels bestaan uit diverse losse bakje met 350 gram vlees per persoon.
Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?
De bestelde gourmet- en saladeschotels kunnen in de winkel en aan de achterzijde van de winkel bij de koelcontainer worden afgehaald. De bestellingen staan tenzij anders overeengekomen op woensdag 24 december van 08.00 uur tot 15.00 uur voor u klaar. Bij de koelcontainer is het uitsluitend mogelijk om de bestelling af te halen. Losse producten worden hier niet verkocht.
Hebben jullie voldoende voorraad?
In principe hebben wij voldoende voorraad, maar wij hanteren wel het principe op=op. Wilt u teleurstelling voorkomen wacht dan niet tot de laatste dag.
Kunnen jullie het vlees ook vacumeren?
Ja, veel rundvlees kan worden gevacumeerd en is daarmee ruim 2 weken houdbaar. Voor varkensvlees en kip is het beter om dit in te vriezen. Op basis hiervan is het niet noodzakelijk om te wachten tot de laatste dagen voor Kerst om uw inkopen te doen.
Hebben jullie ook wild en gevogelte?
Nee, wij verkopen geen wild en gevogelte, zoals kalkoen. Kipfilet is voldoende aanwezig. Voor wild en gevogelte kunt u bij de poelier terecht.
Regelen jullie ook buffetten?
Nee, in verband de drukte rondom de feestdagen nemen wij geen buffetten aan.
Hoe lang moet ik een rollade braden?
Varkensfiletrollade van 1000 gram ongeveer 60 minuten braden op een kerntemperatuur van 58 graden. In de oven 70 minuten op 160 graden.
Procureurrollade van 1000 gram ongeveer 100 minuten braden op een kerntemperatuur van 68 graden. In de oven 110 minuten op 160 graden.
Runderrosé rollade van 1000 gram ongeveer 50 minuten braden op een kerntemperatuur van 48 graden. In de oven 60 minuten op 160 graden.
Half om half rollade van 1000 gram ongeveer 90 minuten braden op een kerntemperatuur van 62 graden. In de oven 100 minuten op 160 graden.
Kiprollade van 1000 gram ongeveer 60 minuten braden op een kerntemperatuur van 68 graden. In de oven 70 minuten op 160 graden.
Gourmet- en saladeschotels dient u vooraf te bestellen en dan bij voorkeur via de website Slagerij Lohman webshop. Bestellingen in de winkel moeten ook vooraf worden betaald. De overige producten zoals rollades etc. liggen op voorraad of worden ter plekke voor u gemaakt. Telefonisch bestellen is dus niet mogelijk!
Kan ik zelf mijn gourmetschotel samenstellen?
Nee, wij hebben 3 soorten waar u uit kunt kiezen te weten gourmet standaard, gourmet deluxe en gourmet speciaal. De gourmetschotels bestaan uit diverse losse bakje met 350 gram vlees per persoon.
Waar en wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?
De bestelde gourmet- en saladeschotels kunnen in de winkel en aan de achterzijde van de winkel bij de koelcontainer worden afgehaald. De bestellingen staan tenzij anders overeengekomen op woensdag 24 december van 08.00 uur tot 15.00 uur voor u klaar. Bij de koelcontainer is het uitsluitend mogelijk om de bestelling af te halen. Losse producten worden hier niet verkocht.
Hebben jullie voldoende voorraad?
In principe hebben wij voldoende voorraad, maar wij hanteren wel het principe op=op. Wilt u teleurstelling voorkomen wacht dan niet tot de laatste dag.
Kunnen jullie het vlees ook vacumeren?
Ja, veel rundvlees kan worden gevacumeerd en is daarmee ruim 2 weken houdbaar. Voor varkensvlees en kip is het beter om dit in te vriezen. Op basis hiervan is het niet noodzakelijk om te wachten tot de laatste dagen voor Kerst om uw inkopen te doen.
Hebben jullie ook wild en gevogelte?
Nee, wij verkopen geen wild en gevogelte, zoals kalkoen. Kipfilet is voldoende aanwezig. Voor wild en gevogelte kunt u bij de poelier terecht.
Regelen jullie ook buffetten?
Nee, in verband de drukte rondom de feestdagen nemen wij geen buffetten aan.
Hoe lang moet ik een rollade braden?
Varkensfiletrollade van 1000 gram ongeveer 60 minuten braden op een kerntemperatuur van 58 graden. In de oven 70 minuten op 160 graden.
Procureurrollade van 1000 gram ongeveer 100 minuten braden op een kerntemperatuur van 68 graden. In de oven 110 minuten op 160 graden.
Runderrosé rollade van 1000 gram ongeveer 50 minuten braden op een kerntemperatuur van 48 graden. In de oven 60 minuten op 160 graden.
Half om half rollade van 1000 gram ongeveer 90 minuten braden op een kerntemperatuur van 62 graden. In de oven 100 minuten op 160 graden.
Kiprollade van 1000 gram ongeveer 60 minuten braden op een kerntemperatuur van 68 graden. In de oven 70 minuten op 160 graden.